23. avgust 2012

Črte in črtice

Začelo se je s tremi barvnimi mešanicami fimo mase. Zoprnimi barvami, ki niso bile dovolj udarne zgolj ena ob drugi ali v kombinaciji z zlato. In nato sem tuhtala, kombinirala, izgubljala živce, spraševala za nasvete ... in našla belo barvo! Prava rešiteljica, ki je svetlečo rjavo, zeleno in oranžno lepo povezala v elegantno rešitev - s črticami sicer, a vseeno. :)

Tako je nastal nov komplet ... no, kar 2 nova svetlikajoča kompleta. Če dobro pogledate, boste namreč videli, da se barve na njem rahlo svetlikajo.
V vsakem kompletu je ogrlica (tu je slikana samo ena, naredila sem pa dve, ki sta skoraj popolnoma enaki), par uhanov in prstan. Uhani so tokrat različnih velikosti (eni večji, drugi manjši), prstana pa se tudi malce razlikujeta.

  Črtasta ogrlica

 Veliki črtasti uhani in zelen črtast prstan
  Veliki črtasti uhani in črtast prstan
 Uhana (velik in majhen)
Mali črtasti uhani

Robovi koščkov so pobarvani z zlato, zato tudi ta komplet uvrščam v serijo zlatih (Zlata, Puščavska roža). Sicer so zlati le robovi in kovinski delčki, a vseeno šteje. :)

P.S.: k nekaterim slikam sem dala še kovanec, da si boste lažje predstavljali, koliko so veliki moji izdelki (in predvsem vedeli, da niso ogromni kot tisti od kakšnih ameriških fimo ustvarjalcev).

0 komentarji:

Objavite komentar

 
Copyright 2010 Fimomimo.